top of page

MOW Group

Public·257 members

Czy duży katalog i dodatkowe zwroty mają sens?

Niektóre mobilne serwisy oferują bardzo rozbudowane katalogi oraz różne formy zwrotów związanych z aktywnością użytkownika. Zastanawiam się jednak, czy takie rozwiązania mają realne znaczenie, czy są głównie elementem przyciągającym uwagę. Dla mnie ważniejsze są stabilność strony, przejrzyste zasady i wygodne działanie na telefonie. Przy dużej liczbie dostępnych pozycji liczą się też dobre filtry i czytelny podział na kategorie. Czy ktoś miał doświadczenie z podobną platformą i może powiedzieć, czy takie dodatki rzeczywiście wpływają na komfort korzystania?

15 Views
Lili Depp
Lili Depp
Jul 23

zwróciło moją uwagę przede wszystkim ze względu na wersję przeglądarkową dostosowaną do telefonów. Dzięki technologii PWA nie trzeba pobierać osobnego programu, co może być wygodne przy ograniczonej pamięci urządzenia. Serwis ma rozbudowany układ, dlatego przed rozpoczęciem korzystania warto sprawdzić menu, zasady działania poszczególnych funkcji oraz informacje dotyczące konta. Dla mnie największe znaczenie mają stabilność, czytelność regulaminu i łatwy dostęp do pomocy w razie pytań.

bottom of page