Коли питання про Британію перестало лякати і стало планом
У мене все почалося з повного ступору, бо донька закінчує середню школу і раптом з’явилася ідея дивитися у бік Великої Британії, але що більше я читала різні форуми і чати, то більше губилася, бо всюди шматки інформації
4 Views

У нас була схожа історія, тільки син ще молодший, і ми вирішили не тягнути до останнього класу, а розібратися заздалегідь, я випадково натрапив на вебінар через study і це стало точкою, де все почало складатися докупи, бо там нормально пояснюють різницю між школами, коледжами і університетами, чому не завжди варто гнатися за рейтингами, як реально виглядає шлях дитини в Британії з урахуванням віку, рівня англійської і характеру, мені дуже зайшло, що багато уваги приділяють плануванню часу, бо всі думають лише про гроші, а потім раптом виявляється, що дедлайни вже пройшли, ще було корисно почути про типові помилки, наприклад, коли батьки обирають заклад, не радячись з дитиною, або починають готувати документи в останній момент, я для себе виніс головне, що це не спринт, а довгий маршрут, де краще рухатися спокійно і з розумінням, а не на емоціях, після вебінару з’явилося відчуття, що це складно, але реально, і що можна все розкласти по етапах, а не лякатися масштабу одразу.