Czy jeden portfel na platformie jest wygodny?
Ostatnio trafiłem na serwis, w którym wszystkie sekcje korzystają z jednego wspólnego salda. Wcześniej zdarzało mi się używać platform, gdzie środki trzeba było przenosić ręcznie, co czasem było dość niewygodne. Zastanawiam się, czy jeden portfel rzeczywiście ułatwia codzienne korzystanie, czy może powoduje problemy z kontrolowaniem historii operacji. Czy ktoś korzystał z takiego rozwiązania przez dłuższy czas? Interesuje mnie przede wszystkim przejrzystość konta, szybkość działania i możliwość łatwego sprawdzenia, gdzie zostały wykorzystane środki.
19 Views

Podczas przeglądania https://pawnbet.pl/ zauważyłem, że różne sekcje korzystają z jednego wspólnego salda. Wcześniej trafiałem na serwisy, gdzie środki trzeba było przenosić ręcznie, więc tutaj liczba dodatkowych kroków jest mniejsza. Z drugiej strony zastanawiam się, czy przy dłuższym korzystaniu historia operacji nadal pozostaje czytelna i łatwo można sprawdzić, gdzie wykorzystano środki. Sam system wydaje się prosty, ale korzystałem z niego zbyt krótko, żeby ocenić go jednoznacznie. Czy ktoś miał z takim rozwiązaniem więcej doświadczenia?